IV JORNADAS D´ATENCIÓ A LA PRIMERA INFÀNCIA

publicado en: Activitats | 0

slider5

Els dies 17 i 18 d’octubre tindran lloc les IV Jornades d’Atenció a la Infància a Borriana.

En Aquesta ocasió se celebren els 10 anys de la posada en funcionament del Servei d’Atenció a la Infància ADI ( regidoria d’educació).

Comptarem amb la presència de la professora Amanda Meliá de Alba, ( Universitat de València) qui impartirà la Conferència titulada “La influència de l’Entorn en el desenvolupament Infantil”.

A continuació us convidem a visitar els estands informatius i a gaudir de les activitats programades per a tota la família

 

Descargar díptico

ADI: Una experiència de 10 anys a Borrriana

 

 

IV JORNADES D’ATENCIÓ A LA PRIMERA INFÀNCIA

 

ADI: una experiència de 10 anys a Borriana

 

Divendres dia 17 d’octubre

 

       Auditori Juan Varea.C/ Ausiàs March. s/n

 

16.00 Acollida

 

16.15 Mesa inaugural: “ADI. Una experiència de 10 anys d’atenció psicopedagògica a la primera infància a Borriana”

A càrrec de José Ramón Calpe Saera, alcalde de Borriana; Ana Montagut Borillo, regidora delegada d’Educació,  Amanda Melià de Alba, professora del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, juntament amb Ana Vicent i Lina Puig, tècniques del Servei d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI).

16.30 Conferència principal

“La influència de l’entorn en el desenvolupament infantil”, a càrrec d’Amanda Melià de Alba, professora del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

Plaça de la Mercé

 

Activitats obertes a tota la població infantil i les seues famílies

 

De 17.30 a 20.00 hores.  Estands informatius

A la plaça de la Mercé s’instal·laran estands informatius a fi de reforçar la difusió de les activitats i serveis d’organismes de la xarxa pública, el centre d’interés dels quals serà la infància.

Es tracta d’acostar informació d’interés a les famílies amb xiquets menuts. (Sanitat, Biblioteca Municipal, Educació, Infodona, Jardí Artístic del CMA, Benestar Social, Servei Municipal d’Esports…). A les 18.00 tindrà lloc  la inauguració dels estands informatius.

 

18.30 Festa concert de rock-and-roll per a xiquetes i xiquets a càrrec del grup NOESRUIDO

Grans clàssics de l’indie, pop i rock al ritme de projeccions perquè els xiquets/es puguen interactuar amb els artistes… Versions de grups internacionals com Teenage Fanclub o Pink Floyd, però també de nacionals com ara Airbag.

Dissabte dia 18 d’octubre

 

Plaça de la Mercé

 

ACTIVITATS OBERTES A TOTA LA POBLACIÓ INFANTIL I LES SEUES FAMILIES

 

10.00 a 13 hores  A la plaça de la Mercé continuaran instal·lats els estands informatius, el centre d’interés dels quals serà la primera infància.

 

10.00  Contes per a la Igualtat

Creixem junts i iguals. Un espai de diversió i imaginació ( Contacontes)

 

10.30 Cultures del món

Taller en el qual es fusionen les arts plàstiques, la dansa i la música, on el professorat de Jardí Artístic 0 a 3 anys, del CMA Rafel Martí de Viciana, passejarà pares, mares i xiquets per diferents cultures arreu del món.

 

11.30 Concert de la Coral Infantil i Juvenil Borrianenca

Podrem gaudir d’un concert la finalitat del qual, a més de fer-nos gaudir de la música, serà  promoure l’afició pel cant entre els més menuts.

 

12.00 Juguem

Recursos lúdics educatius. Jocs gegants fets amb fusta per a jugar i gaudir en família:

 

13.00 Clausura

 

 

 

Tallers per a bebés (inscripció prèvia)

 

 

Tallers de massatges.  Divendres 17

Aula 7  Centre Cultural La Mercè

      

9’30 a 10’30    de 0 a 10 mesos

10’30 a 11’30.  de 10 a 36 mesos

16’30 -17’30    de 10 a 36 mesos

 

Per a poder participar  és necessari realitzar inscripció prèvia trucant amb antelació als telèfons de l’ADI de 9 a 14 hores: 964 033208 / 630 717 097 (places limitades).

Els tallers de massatges , estaran a càrrec de  Fina Marco , Loli Moreno i Nuria Cantavella , comares dels centres de Salut de Borriana ) .

 

 

Tallers aquatics.  Dissabte 18

 

Piscina Municipal

 

17 a 18 hores ( fins a dos anys)

18 a 19 hores. ( de 2 a 4 anys)  

Es realitzaran dues sessions de tallers aquàtics a càrrec dels tècnics de la Piscina Municipal.

  Per a poder participar en els Tallers aquàtics per a bebés és necessari, realitzar inscripció prèvia trucant amb antelació al telèfon 964 591 400, indicant que es tracta dels tallers de les Jornades de l’ADI

(places limitades).