Carta de benvinguda als nounats

Carta de benvinguda als nounats

publicado en: Activitats | 0

 

 

 

Totes les famílies de Borriana reben una carta de l’alcadessa amb la qual es dóna la benvinguda als bebés.

Aquesta carta és entregada en el moment de la seua inscripció en el Registre Civil.

En la carta tambè s’informa de les prestacions de què poden beneficiar-se les families i els seus fills a través de l’ADI.

La podeu sol·licitar al jutjat en inscriure el vostre fill/filla.

 

 

La meua més cordial enhorabona pel naixement del vostre nadó.

Us informe que a Borriana podeu comptar amb el suport d’un servei psicopedagògic municipal especialitzat en atenció a la primera infància.

L’ADI està format per una psicòloga i una pedagoga, especialitzades en atenció primerenca, que us poden ajudar en temes relacionats amb la criança del vostre fill/filla fins a l’edat de tres anys (abans de l’entrada a l’escola).

També podeu rebre atenció individualitzada (amb cita prèvia) si desitgeu que es realitze una valoració professional i seguiment del desenvolupament psicomotor del vostre xiquet o xiqueta o si voleu consultar sobre algun tema psicopedagògic específic: llenguatge, conducta, alimentació, son, etc.

Des de l’ADI també s’organitzen activitats de caràcter preventivoeducatiu (tertúlies educatives, xarrades, activitats de formació, etc.) a les quals podeu acudir.Per obtenir més informació, podeu consultar el web següent

adi.burriana.es

telèfons de contacte: 964 033 208 / 630 717 097

Afectuosament,
Maria Josep Safont Melchor


alcaldessa de Borriana