Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Nuevo Microvídeo  del ADI  sobre el Trastorno del espectro autista, con Ana Ballesteros, psicóloga especialista en el Trastorno  del Espectro Autista.

Desde el Adi queremos ayudar a visibilizar  la condición de las personas que están dentro del Espectro autista, coincidiendo con el día 2 de abril , día de la concienciación mundial del autismo.
Lo podeis encontrar en MICROVIDEOS.

Des de l’ADI, s’ha valorat la importància de crear contingut audiovisual que proporcione recursos i ajude a reflexionar sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament infantil.

En aquesta ocasió us convidem a reflexionar sobre com podem aportar importatants beneficis en el desenvolupament de les nostres filles i els nostres fills, tenint en compte una serie d’aspectes mentre interactuem amb ells durant les activitats de la vida quotidiana.

Ho podeu  trobar en MICROVIDEOS

Des de l'ADI, s'ha valorat la importància de crear contingut audiovisual que proporcione recursos i ajude a reflexionar sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament infantil.   En aquesta ocasió us convidem a reflexionar sobre com podem aportar importatants beneficis en el desenvolupament de les nostres filles i els nostres fills, tenint en compte una serie d'aspectes mentre interactuem amb ells durant les activitats de la vida quotidiana.   Ho podeu  trobar en MICROVIDEOS      

MICROVIDEOS EDUCATIUS DE L'ADI.
Des de l'ADI, s'ha valorat la importància de crear contingut audiovisual que proporcione recursos i ajude a reflexionar sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament infantil.
Amb aquesta finalitat,  s'aniran difonen, de forma periòdica.
En aquesta ocasió us convidem a reflexionar sobre el joc a la primera infància.
Més informació a adi.burriana.es o sol·licitant cita prèvia
ADI( Servei municipal d' atenció al desenvolupament infantil). Abans de l' entrada a l' escola
MIRA A LA GALERIA DE VIDEOS