23 i 24 de MAIG. ARTS EN LA INFÀNCIA

      ACTIVITAT  PER A XIQUETES I XIQUETS DE 2 ANYS  

Arts en la Infància és una activitat programada conjuntament per la Regidoria d'Educació (ADI) Servei d'atenció al desenvolupament Infantil de 0 a 3 anys) i la Regidoria de Cultura (Jardí Artístic del Centre Municipal de les Arts).

Aquesta activitat tindrá lloc els dies 23 i 24 de Maig.

S'han oferit visites concertades als centres concertats i públics i a les escoles Infantils autoritzades de la població.   La resposta ha sigut molt positiva i el profesorat i els equips directius han fet tot el posible per que l’alumnat puguera gaudir d’aquesta activitat,  malgrat l’esforç que suposa traslladar-se amb  criaturas de os anys .

Els dos dies hi  haurà un torn a les 9 i un altre a les 10;15

Amb aquesta iniciativa es pretén que la infància entre en contacte amb el món de les arts des de molt menuts.   Està comprovat que el contacte amb les arts influeix favorablement en l'increment del benestar social, emocional i cognitiu.  

  Agrair la col·laboració desinteresda de part d’alguns  membres del cor Carnevale de Borriana i l’entusiasme del professorat i dels Equips directius per a apropar l’art al mòn de la Infància .