L'ADI i el Jardí artistic programen de nou l'activitat : Arts en la Infància

  ARTS EN LA INFÀNCIA    

ACTIVITAT  PER A XIQUETES I XIQUETS DE 2 ANYS  

Arts en la Infància és una activitat programada conjuntament per la Regidoria d'Educació (ADI) Servei d'atenció al desenvolupament Infantil de 0 a 3 anys) i la Regidoria de Cultura (Jardí Artístic del Centre Municipal de les Arts). Aquesta activitat tindrá lloc els dies 23 i 24 de Maig.

S'han oferit visites concertades als centres concertats i públics i a les escoles Infantils autoritzades de la població. La resposta ha sigut molt positiva i el profesorat i els equips directius han fet tot el posible per que l’alumnat puguera gaudir d’aquesta activitat,  malgrat l’esforç que suposa traslladar-se amb  criaturas de dos anys.

Els dos dies hi  haurà un torn a les 9 i un altre a les 10;15

Amb aquesta iniciativa es pretén que la infància entre en contacte amb el món de les arts des de molt menuts. Està comprovat que el contacte amb les arts influeix favorablement en l'increment del benestar , emocional, cognitiu i social.     Agrair la col·laboració desinteresda pert  part de alguns  membres del cor Carnevale de Borriana i l’entusiasme del professorat i dels Equips directius per  apropar l’art al mòn de la Infància .